Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy máte důchod jen 11.000? A z Německa nic?

0 0
možnosti
Foto

Četl jsem, že bude muset po odchodu z Hradu vyjít s nižšími příjmy. Mnozí obdivují jeho inteligenci, tak snad byl alespoň tak chytrý, jak se to už roky žádá po mladých lidech, jimž se vštěpuje, ať neodkládají spoření na stáří. Zeman jistě měl z čeho.

5 0
možnosti
Foto

Kam se náklady na prezidenta, vládu, poslance a senátory, včetně jejich podržtašek, hrabou na subvence pro alternativní energetické zdroje, z pohledu přínosu, téměř bezvýznamné (4%). Už nás stály 500 miliard. Za to mohly být tři bloky JE, které se mohly podílet téměř 20% na celkovém výkonu. To měli tihle skvěle placení politici zařídit, místo planých hádek za horentní platy.

1 0
možnosti

Vy jste Čech jako poleno.

0 0
možnosti

Soudní recidivista, šéf gangu si pravda, nevedl špatně. Učitel Georg Camel ze Springtownu, by se nestačil divit. Šéfové bandy ze San Boniga - Josef Kemr. Michiganská, , kterou vede mladá Iva Janžurová? Naprostí břídilové ... :-)

1 0
možnosti

Pane autore, nenapsal jste jestli bude Zemanuv duchod valorizovan. Rikaval, ze je jeden z tech dolnich deseti milionu. Tedy i Zemena, kdyz se vydava za jednoho z nich, se musi ta valorizace duchodu tykat!

0 0
možnosti

U presidenta jsem to ještě ochoten pochopit. Hůře to mám s poslanci a hlavně senátory. O Europoslancích už vůbec nemluvě.

4 3
možnosti

J39i42ř86í 62K93o11z71á51k

17. 3. 2023 16:04

Nezáviďte, vždyť už přeci MZ brečel, jak na tom teď bude špatně!!!!:-)

4 0
možnosti
Foto

Nerozumiem, prečo dostávajú také vysoké nazvem to odstupné...na jednej strane nie sú fin. zdroje a na druhej zase sú?

3 0
možnosti

Finanční zdroje jsou jen pro politiky, vojáky a policisty.

Ti dostávají kromě penze ještě odstupné a výsluhy.

Na penzisty peníze tím pádem nemohou být.

;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.