Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už se téměř nechodím, diskutuje zde čím dál více mimoňů. Ti rozumní moc nediskutují a dají, nebo nedají karmu. Takže pane autore R^.

Zbohem.

0 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelný blábol. Jen nevím zda se jedná o autorovu slepou oddanost panu Babišovi nebo to je článek na zakázku. Obojí je smutné.

1 2
možnosti
Foto

Kdy se vyhlašuje Hloupost roku? Tohle bych nominoval...

1 4
možnosti
Foto

Pane Babel,

váš příspěvek není ničím zdůvodněný. Patrně jste ničemu nerozuměl a tak setrváváte v jakémsi primitivním předsudku.

Kdyby se vyhlašoval Hlupák roku, určitě by řada čtenářů nominovala vás! [>-] EU

3 1
možnosti
Foto

Nobody is perfect - jak říkají naši anglo-američtí přátelé. Člověk se učí celý život a i já bych se rád přiučil. Když ovšem čtu zde některé zveřejněné příspěvky, tak nejde o konstruktivní dialog, nýbrž o plané nadávání...[>-] EU

2 0
možnosti
Foto

Jak moc zaslepený a mimo realitu musí být homo sapiens, aby vyplodil takový text?

1 3
možnosti

To píšete o sobě ?

;-D

3 2
možnosti

Na základě čeho tvrdí pan Bervid, že Trump porazil Bidena? Do českého parlamentu se volilo za předem známých a akceptovaných podminek. Volily se politické subjekty, nikoliv výhradně strany. Takže zvítězil politický subjekt Spolu a ANO, tedy babiš prohrál. Co je na tom divného? Snaha o relativizaci vítězství ve volbách je mantrou poražených.

1 1
možnosti

Tady někdo zase nepochopil, že vládne ten, kde je schopen získat ve sněmovně většinu pro vyslovení důvěry své vládě.

3 2
možnosti

Takže podle Vás by je nejlepší vláda Národní fronty. Děkuji to už tady bylo a to nechci.

5 3
možnosti

misti kobliha a pomerne hodne zmanipulovana

3 6
možnosti

Pod to se podepíšu. Jasná karma. R^

4 0
možnosti

V minulé vládě byla utvořena menšinová koalice a vládla s KSČM, která vlastně vládla s nimi. Bez důvěry za krytí prezidenta. Budoucí vláda v koalici má 108 hlasů, má většinu a nepotřebuje žádného utajovaného spojence. Odcházející vláda zatím jen okusila to jak se chovala ona k opozici. Ano se diví, že nemá být zvolen Ondráček místopředsedou sněmovny a asi si již nepamatují, že Fiala jako předseda druhé nejsilnější strany ve volbách byl zvolen až na potřetí místopředsedou, že ve výborech byli v jejich čele Komunisti a SPD, dnes se SPD ohání poměrným zastoupením.

Za osm let vládnutí AB mnoha lidem velice zachutnala moc a při jejich silovém činění si neuvědomovali, že jednou mohou být na druhé straně. To se jim stalo a oni se diví.

4 3
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.